diumenge, 3 de març de 2019

I el ritme no para

Els Xerrics d'Olot ja han assolit la velocitat de creuer aquest 2019. Els assaigs dels dimarts ja han començat i es sumen als que ja es venien realitzant els divendres.

Els horaris d'inici d'assaig, per tant, queden així: els dimarts a les 20:00, i els divendres a les 20:30.

Per altra banda, la Colla Castellera de la Garrotxa, a banda de realitzar els assaigs que li han de permetre assolir els seus objectius castellers d'aquesta temporada, també han estat realitzant altres activitats més socials. 

El 10 de febrer els castellers es van reunir a la casa de colònies i de turisme familiar de La Cadamont per fer-hi una calçotada. I tot jugant i tastant, hi va haver premis pels millors cuiners de la colla, moltíssimes postres cadascuna millor que l'anterior i també les millors salses. Alguns van aprofitar per estirar les cames, i van recórrer la ruta de les tres colades, que està molt a prop de La Cadamont i és maca de veure. I el que està clar que va fer tothom, va ser gaudir d'un dia espectacular i casi primaveral.
El cap de setmana del 23 i 24 de febrer, els Xerrics també participaren al Torneig Casteller de Futbol que aquest any es celebrava a Berga. No es va aconseguir un resultat molt vistós però es va gaudir de valent d'aquest esdeveniment.