Temporada 2018

La Colla Castellera dels Xerrics d'Olot ja hem començat la temporada 2018 i l'encarem amb moltes novetats. Aquest cop, la tècnica i directiva escollida la formen un grup de joves amb molta il·lusió i ganes. Així doncs, us els presentem!
A la junta directiva hi trobem en Jordi Oliva com a president, en Ramon Martí a la vicepresidència, la Joana Garreta i en Vicenç Musté a la tresoreria, l'Alba Font com a secretaria, en Sergi Cunillé i la Raquel Ruíz com a vocals, i la Natàlia Masferrer i la Paula Incògnito a la vocalia de comunicació.
Pel que fa a la tècnica, aquest any per primera vegada, es tracta de dos co-caps de colla, l'Enric Luna i la Carme Masferrer. També hi trobem la Natàlia Masferrer i la Carme Masferrer a l'equip de troncs. La Maite Ponce, en Mark Riera, en Joan Abella i l'Enric Luna a pinyes. La Marta Torrent, la Queralt Rubió i l'Ana Cornet a l'equip de mainada, i la Raquel Ruiz com a suport.

Amb passes de gegant, ja hem fet la primera sortida de l'any, va ser a Les Preses a la Fira de Venedors Ambulants el passat diumenge 4 de Març. Es tractava d'una petita actuació on al final vam descarregar-hi un pilar de quatre compost per dones, amb motiu del dia de la dona.


S'acosten novetats i en breus us les explicarem aquí mateix, estigueu atents!

Comentaris