dilluns, 6 de novembre de 2017

Cròniques d'Artés, Figueres i Diada!

Els Xerrics d'Olot han estat en un tram més tranquil després d'haver realitzat tres caps de setmana intensos fins arribar a la seva diada, el seu punt màxim de la temporada.

La primera actuació per preparar-se va ser a Artés. Conjuntament amb els Picapolls de la Gavarressa, van realitzar una actuació molt decent amb canvis a nivells de tronc, pinya i pom de dalt. Una actuació on van portar un 3d6 amb agulla, un 4d6 i un 3d6, incloent els pilar de 4 d'inici i final.


La segona actuació, i ja pujant una mica més de to, va estar l'actuació a Figueres. On, amb els Marrecs de Salt i els amfitrions, van descarregar el 3d7, el 4d7 i el 5d6, el pilar de 4 d'inici i el pilar de 5 final.
Cal remarcar que aquesta actuació va ser amb un nombre de castellers adequats però justos, i per tant, les pinyes es van treballar fins a últim moment per acabar de quadrar nombres, també l'ajuda de les altres colles va ser molt decisiu a l'hora de plantejar-se els castells.

Finalment, i l'actuació màxima pels Xerrics va estar la seva diada. Una actuació amb nervis, degut a la última caiguda a casa, i la pressió tradicional d'actuar a Olot.

En aquesta ocasió van descarregar 2 pilars de 4, el 3d7 (amb un pis de quartes diferent i molt sòlid, amb un gran futur per endavant), la torre de sis, el 4d7 i el pilar de 5.

El seu castell més important el van intentar tres vegades, però al final no va poder ser, contant així 3id4d7a. Tot i això felicitar els Xerrics, perquè malgrat no van aconseguir el seu màxim, el van lluitar molts cops, fins a optar per un castell més rebaixat i per un camí més segur al seu moment.

Ara ja, queden dues actuacions fora de casa per acabar d'arrodonir la temporada i, per tant, els assajos continuen els dimarts i els divendres.