CRÒNICA DE L'ACTUACIÓ A SALT

Tan sols fa 4 anys els castellers de la comarca garrotxina, els Xerrics d'Olot, van aconseguir descarregar el primer castell de 7 de la colla. 


Ara, 4 anys més tard, els mateixos, a la mateixa plaça van assolir descarregar 3 castells de 7, demostrant de nou, que són una colla que no deixa de créixer, i que des fa 4 anys no troba límits que no puguin superar amb esforç i dedicació. 

El passat diumenge 23 de Juliol, els garrotxins es van dirigir a casa els seus padrins, els Marrecs de Salt per realitzar una actuació castellera. 

L'actuació de Salt sempre ha estat un repte, tant per les colles convidades com l'amfitriona, ja que sol ser una actuació llarga, calorosa i amb molts màxims, implicant el 100% de tots els castellers per fer-la possible. 

A les 12 en punt, es va iniciar l'actuació amb un tradicional pilar de 4 obrint pas a la plaça i saludant al bell mig. 


Com a primer castell, els Xerrics varen descarregar un castell molt efectuat aquesta temporada, el 3d7. Castell, que com indicat anteriorment, tan sols fa 4 anys que tenen els olotins, però porten amb prou comoditat per obrir ronda i descarregar amb solvència i seguretat. 

El segon castell era el repte més important pels grana, el 4d7 amb agulla. Una construcció realitzada per primer cop a finals de la temporada passada i que aquest any ja han pogut portar en dues ocasions a plaça. 
Evidentment, el fet de fer un castell amb un nivell de dificultat més alta implicava nervis, emoció, suor i moviment, però els castellers se'l creien, el públic se'l creia, la tècnica hi creia, no podia anar de cap altre manera: rodó. 

Finalment, per acabar van assolir el 4d7, també portat varis cops a plaça aquest any, però amb alguna peça nova. 

Per acabar l'actuació, es va descarregar com és habitual, el pilar de 5, més mogut i emocionant que normalment però igual de ferm. 

Mencionar també, la gran actuació dels seus amfitrions i padrins, els Marrecs de Salt, que van aconseguir realitzar el seu primer 3d9 amb folre, assolint ser colla de 9. 
Cal també agraïr tota la feina per part de tots els castellers d'altres colles per la gran ajuda en pinyes i la confiança a plaça, igual que felicitar al públic per la paciencia i les ganes de cel·lebrar amb tot el món casteller. 

Ara per ara, els castellers han acabat un tram de la temporada amb un bon regust de boca, igualant la seva millor actuació de la història, i FORA DE CASA! 

La colla garrotxina, últimament només fa que emocionar, mantenint el seu estatus de fiabilitat, oferint camises als nouvinguts que s'incorporen a la familia i amb cares noves a pinyes, tronc i mainada. 
Tan sols toca descansar, relaxar-se i en dos setmanes tornar a la feina per acabar de pintar la temporada de 7's. 

Ens veiem aviat! 


Comentaris

Unknown ha dit…

When someone writes an post he/she retains the idea of a user in his/her brain that how a user can know it. So that's why this post is outstdanding. Thanks! all of craigslist