CRÒNICA DE L'ACTUACIÓ A FIGUERES

El diumenge 2 de Juliol, els Xerrics d'Olot van realitzar una actuació castellera conjuntament amb els Marrecs de Salt, els Esperxats de l'Estany i els amfitrions, els Castellers de Figueres, en motiu de la Diada de Sant Pere i Sant Pau.

Aquesta actuació, pels garrotxins, era de gran importància ja que es plantejaven portar la primera construcció de 7 del tram de l'estiu, i és exactament el que van fer.

Van començar l'actuació amb un primer pilar de 4, amb una estrena a nivell de segons.


El primer castell, i repte de la diada, va estar el 4d7. Malgrat ser una construcció  complicada pels Xerrics, i tenir uns dosos molt veterans,  la van descarregar de manera molt segura i amb unes mides perfectes.


El segon que van fer va estar el 3d7, molt comú en aquesta temporada. Aquesta construcció es va tornar a descarregar sense dificultats amb el típic tremolor de l'esforç.


Finalment vam cloure l'actuació amb un 5d6, de nou, un altre castell molt portat a plaça i que amb una mica de sort es pujarà de pis amb el curs d'evolució de la colla.

Com a últim, es tenia planificat un pilar de 5, però degut a vàries circumstàncies desafortunades l'actuació va acabar sense ronda de pilar.

En general, molt bona actuació. Volem felicitar tots els castellers que van participar en la diada i agraïr per la participació en les pinyes.


Comentaris