Crònica de VI Trobada de Colles Castelleres Gironines

El passat diumenge 21 de maig els Xerrics d'Olot van participar en la VI Trobada de Colles Castellers Gironines organitzada pels castellers de la Garrotxa i cel·lebrada a la capital de la comarca. 

La diada era una oportunitat per totes les colles per demostrar els seus màxims al mateix temps de cohesionar amb els diferents grups. 

Pel que fa els amfitrions, van començar amb dos pilars de 4 amb noves enxanetes i futurs promeses per la colla. 



Van sortir de 3d7, molt estable i molt lluït a les places varis cops aquesta temporada. 


En segona ronda, es va portar el repte més important de la diada, i fins fa poc de la història, el 4d7 amb agulla. De nou, els castellers olotins van descarregar-lo sense dubte. Tot i ser un castell molt preparat a l'assaig el tremolor del primer cop hi va ser present donant un punt encara més d'emoció. 


Finalment, l'últim castell que es va intentar va ser el 4d7, malgrat la confiança de la colla i els bons resultats en actuacions anteriors no va quadrar de mides i es va desmuntar dues vegades, cloent la ronda de castells. 


Com a últim, es va descarregar el pilar de 5, més mogudet del normal però amb la suficient experiència per completar-se de manera segura. 



D'aquesta manera els Xerrics van tancar un inici de temporada genial, amb molts objectius complerts i encarant un tram d'estiu amb molta energia i moltes possibilitats.




Comentaris