S'acosta un cap de setmana complet!

Als Xerrics d'Olot els espera un cap de setmana molt ple, amb activitats dissabte i actuació castellera diumenge per compartir amb tota La Garrotxa.

El dissabte 3 de Juny, amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural, els Xerrics faran una jornada de portes obertes on tothom podrà apropar-se, participar i formar part d'una jornada de difusió de la cultura popular i tradicional. També aprofitaran aquest dia per inaugurar les reformes fetes durant aquests darrers mesos.

Amb l'objectiu d'apropar encara més el sentiment casteller als garrotxins, els Xerrics d'Olot obriran les seves portes amb diferents activitats durant l'assaig del 2 de Juny i tot el dissabte 3, per tal de mostrar la seva activitat com a castellers i els 15 anys d'història de l'entitat.

Al final de la jornada de dissabte es farà un petit acte oficial d'inauguració acompanyats d'en Josep Berga, primer tinent d'alcalde de la ciutat.

Programa: 

- Divendres 2 de Juny: 
  • 20.30h assaig porta un amic
- Dissabte 3 de Juny: 
  • 11.00 h -14.00 h Portes obertes "Entra i descobreix els castells"
  • 16.00 h Portes obertes "Entra i descobreix els castells"
  • 17.00 h Taller de castells a la sala d'assaig
  • 18.00 h Acte inauguració reformes del local
  • 19.00 h Final Jornada
I com a traca final, el diumenge 4 de Juny, els Xerrics d'Olot tindran l'honor de tornar a actuar a la cinglera de Castellfollit conjuntament amb els Vailets de l'Empordà i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. 

L'actuació serà a les dotze al Mirador de Castellfollit de la Roca, on l'espectacularitat del paisatge i dels castells, de ben segur que permetrà gaudir d'una diada castellera impressionant!!!


Comentaris