Primer 4d7 fora de casa de la temporada!

El passat dia 8 d'Abril, els Xerrics d'Olot es van desplaçar a Castelló d'Empúries per actuar, conjuntament amb Minyons de Terrassa i els Vailets de l'Empordà celebrant el IV Aniversari dels amfitrions.

El pilar d'inici de temporada va estar molt assolible, jovenet i amb molt de futur per endavant.

En primera ronda, els castellers de la Garrotxa van portar un 5d6, un castell que aquesta temporada repeteixen i sembla ser que duen molt per mà.


El segon castell era el gran repte dels Xerrics, un 4d7. Com ja sabeu, els garrotxins només han pogut portar aquest castell en temporades passades, en unes altures més tardanes del tram d'actuacions, i mai tant lluny de casa! Aquest cop, amb tots els assajos que portaven a l'esquena i el nombre de castellers a plaça, van optar en en tirar-lo amunt, i així va ser.

Nerviós, però merescut el van descarregar, permetent que aquesta colla, petita i modesta es faci una idea del que poden fer en aquesta temporada tant important si tots s'impliquen al màxim!

Finalment, el tercer castell va estar el 4d6 amb agulla. Aquesta construcció va ser segura, treballada i una molt bona oportunitat per poder rodar castellers de tronc i pinya que poc a poc van agafant fons.

Finalment, el pilar final va estar un pilar ben veterà de 4.

Per part de les dues colles, felicitar-les per la seva ajuda en pinyes, col·laboració a la plaça i la seva actuació. Un plaer fer pinya junts.


Els castellers d'Olot, amb dos actuacions, a principis de mes d'Abril, ja han portat un castell de set i no tenen cap intenció de frenar.

Amb insistència i treball constant poden arribar a nous màxims, que marcaran per sempre aquesta temporada 2017, la temporada que fan 15 anys.

Felicitats colla!Comentaris

ws73iuyzxa ha dit…
This article comes on the heels of our profitable guide to playing in} actual cash Blackjack on-line and is here to help you|that will assist you|that can help you} find all the best answers to your questions. A player enterprise to hold the 토토사이트 financial institution must play out one hand, however may retire at any time afterwards. On retiring, they're certain to state the quantity with which they retire.