Carta a la Garrotxa

Estimada Garrotxa,

Aquest últim any et vam prometre un objectiu; enfilar l’agulla, i és exactament el que hem fet.

Potser no acabes de saber del tot qui som, o tan sols ens comences a conèixer... però ara ja fa temps que rondem per les terres de la comarca pintant el cel de color Xerric.

Qui ho hauria dit, els anys que portem fent castells, i aquest ha estat el transcendental, el que ho canvia tot, el que marca la diferència.

La temporada que acabem de passar ha estat la nostra millor, i per això, te la dediquem a tu;

A tots els teus ciutadans, els que ens han seguit durant el recorregut, els que ens han vingut a veure a les places, els que han lluitat els nostres castells, els que han estat orgullosos del nostre color i els que ens han impulsat a seguir.

Si hem de parlar d’aquest any, podem dir que, de fet, des d’un principi sabíem que la temporada 2016 seria diferent, seria especial.
“Una temporada on es descarreguen dos castells límit al primer tram, promet”

En aquesta etapa molta gent nova ha entrat i d’una petita colla n’ha obtingut una família, s’han rodat posicions per tothom, el qual ha permès a tots els integrants de la colla viure els castells des de tots els punts de vista. Hem descarregat castells en els indrets més amagats de dins i fora de la comarca, consolidant tots els petits detalls per poder pujar-los de pis.

Hem descarregat tots els castells que ens hem proposat i hem portat castells límit fora de casa.

Els assajos que hem fet els hem reorganitzat, convertint-los cada vegada més eficients i directes i ens hem marcat nous límits  que de ben segur, assolirem.

Hem descarregat el quatre de set i el tres de set de manera segura i treballada.
La torre que fa uns anys se’ns feia gran, s’ha fet molt petita i comença a tenir uns altres aires.
Els castells de sis, tot i ser els més habituals per la colla els hem fet grans, majestuosos i plens de nous somriures de castellers novells.
Hem descarregat el nostre primer castell de set amb agulla, el 4d7a, i si; l’hem patit, però l'hem enfilat ben amunt!
Hem tornat a batre un record, amb un 100% de fiabilitat, al mateix temps que hem arriscat tot el que teníem per créixer com a colla.

Ens hem acomiadat d’una companya castellera, que sabem que, sigui on sigui, celebra els castells al nostre costat.

No estem dient que ha set fàcil, perquè de fàcil no ha tingut res. D’actuacions frustrants i assajos irritants n’hi ha hagut molts, dies foscos també, però l’objectiu de la colla, el desig i l'empenta ens ha permès veure més enllà dels mals moments i superar-nos actuació rere actuació.

Hem fet història, i Garrotxa, ho hem fet per tu.

Sabem com ho hem fet, fruit d’una barreja d’assajos intensos, sacrificis múltiples, nits sense dormir, ràbia al cor, actuacions esgotadores, llàgrimes als ulls, l’esperança d’aconseguir tot el que et mereixes, confiança amb el nostre color i sobretot, sobretot empenta de fer-te sentir orgullosa de la teva colla castellera.

I ara, que sabem com ho hem fet, no pensem parar, tenim tot el que necessitem per seguir aixecant castells per la Garrotxa, seguir vivint les actuacions esgotadores i sentir a flor de pell un castell lluitat fins al final. 

Vine a veure les sensacions, i el més important a gaudir-les amb nosaltres.

Tot just comença, l’any que ve fem 15 anys, i ho volem tot, ho podem tot.


PD: Et deixem els vídeos realitzats pels joves i la mainada. El primer és una reflexió de les primeres emocions viscudes després de descarregar el nostre castell límit, el segon és un agraïment de part de tota la canalla. 











Comentaris