Crònica de l'actuació a Sant Feliu de Llobregat

El passat diumenge 9 d'Octubre els Xerrics d'Olot van actuar, conjuntament amb els Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Sant Feliu de Llobregat, per cel·lebrar la festa de tardor de Sant Feliu.

Malgrat la poca assistència de diferents peces per assolir castells de set, van poder portar una bona actuació de castells de sis, amb un gran rodatge de persones, on es van estrenar nous castellers i provar noves posicions.

L'actuació va començar a les 12:00h del migdia amb tres pilars simultànis,  un de cada colla.  En el cas dels Xerrics d'Olot, el pilar va ser aixecat per sota. Una mica mogut però molt ben defensat i aguantat.



Com a primer castell, la colla garrotxina va optar per un 3d6 amb castellers nous a tronc, que el van descarregar sense problemes i a un ritme molt bo per plantejar un pis més a l'actuació següent.


El segon castell va estar un 3d6 amb agulla. Un castell molt rodó, que es va enfilar amb seny i descarregar exposant una petita i nova agulla, amb molt de potencial per un castell amb un grau de dificultat més.

Finalment, l'últim repte dels Xerrics d'Olot va ser la torre de sis. Per diverses fonts, es sap que els castellers olotins porten temps assajant aquesta torre per afegir-hi amb un pis més, tot i això, a Sant Feliu la torre va ser de sis, quieta i segura per deixar mostrar un grau de consolidació important i remarcar que la torre de set està molt present en el calendari Xerric.

Per acomiadar-se de la plaça, els Xerrics van saludar un pilar de quatre.

Després de l'actuació, hi va haver un pica-pica conjunt amb la resta de colles, que van portar molts bons castells a plaça, i alguns fins i tot en aquesta diada es van superar.

Per part dels Xerrics volem felicitar les dues colles, i en especial felicitar pel primer 4d7 de la temporada 2016 de Sant Feliu de Llobregat. A més a més, agraïr la enorme participació en la pinya, sense ells l'actuació no hagues estat possible!

La feina no s'acaba aquí, aquest dissabte realitzarem la nostra gran Diada i ens mereixem fer-la el millor que podem.

Salut i castells

Fotografia de Tali Masferrer Gil

Comentaris