El nou anunci de televisió en marxa

Després d'uns dies de vacances castelleres, els Xerrics d'Olot hem seguit treballant intensament per poder presentar-vos el nou anunci que anirà destinat a la nostra Olot TV.


Amb aquest spot volem arribar a la població garrotxina, i engrescar-los en aquest intens mes que ens durà a les nostres actuacions més importants de la temporada, les actuacions de Festes del Tura.

Tot i que hem aturat els assaigs i les actuacions, hem pogut gaudir de diverses activitats destinades a la vessant social de la colla, que ha reunit als castellers al voltant de la taula per gaudir d'una gran costellada i un engrescador cap de setmana a la casa de colònies Mas Coromina de la Vall de Bianya.

Una casa de colònies que és gestionada per Corriol Serveis Educatius, que aquest any torna a ser el patrocinador principal de la nostra samarreta de Festes del Tura, que lluïm orgullosos a la nostra Festa Major i a totes les places on anem a actuar.

Dues bones setmanes de repòs que ens permetran agafar forces per tornar a començar els assaig, el primer d'ells el dimarts 9 d'agost al local, a les 20:00.


Comentaris