Crònica de l'actuació de Llavaneres

El diumenge passat els Xerrics d'Olot es traslladaven a Sant Andreu de Llavaneres a alçar-hi els seus castells, acompanyats, de nou, pels Castellers de Cerdanyola.

En una actuació plàcida pels de la terra volcànica, els garrotxins iniciaven la diada amb un pd4 amb una part superior molt lleugera, però que es mostrà molt estable i ferma.


A la primera ronda de castells, els de la Garrotxa aixecaren un 4d6 amb bones mides, un pèl lent, però tremendament ferm.


El segon castell fou el 3d6a, un castell de mides obertes per treballar-lo de cara a un setè pis, que es mostrava molt solvent i que deixava al descobert una agulla sòlida i experimentada que es saludava al públic de la plaça.


El darrer castell aixecat pels granes fou la torre de sis. En aquesta ocasió, s'utilitzaven els pisos que correspondrien a una torre de set deixant fora els dosos. Un castell ferm que s'està treballant intensament per fer-lo créixer i que sempre dóna molt bon resultat als Xerrics.


Com a comiat, el pilar de cinc es mostrava en aquesta ocasió amb un lleuger tremolí fruit de l'efecte "plaça" d'un pilaner fill de Llavaneres, però que amb molta experiència i molt d'ofici es descarregava sense entrebancs.


Una nova bona actuació allunyats de casa, que precedeix la que acostuma a ser una bona diada pels Xerrics. El diumenge que ve, la plaça de l'ajuntament de Salt veurà els castells dels olotins a les 12:00 del migdia.




Comentaris