Fantàstic cap de setmana!

Tot i un cap de setmana aparentment més tranquil, els castellers de la Garrotxa no han parat! 

El divendres, 3 de Juny, un col·lectiu de Xerrics es van desplaçar a l'escola de les Planes d'Hostoles, on van realitzar un petit taller pels estudiants. Aquest taller va resultar molt profitós a l'hora d'ensenyar als joves, els valors d'una colla, el treball en equip i els passos fonamentals per enfilar-se. 

El mateix divendres, els castellers van portar a terme la jornada "Assaig porta un AMIC" en els quals es fonamentava i s'encoratjava als castellers habituals de la colla portar un amic, conegut, familiar... disposat a enfaixar-se i viure tota la experiència castellera. 
Gràcies al gran esforç dels castellers i la col·laboració de molts amics engrescats a enfeixar-se, l'assaig d'aquest divendres va passar a tenir aires de set, amb moltes construccions estables, confiades i sobretot segures. A més a més, s'hi va veure una sorpresa de la temporada, que poc a poc, va agafant una mida molt i molt bona! 

D'aquesta manera, els castells, a la Garrotxa, van ser el tòpic del divendres! 

Finalment el diumenge 5 de Juny es van obrir les portes del local i es va portar a terme la jornada "AMUNT LOCAL" la qual el seu objectiu era un dia de manteniment del local on tothom de la colla era benvingut a donar un cop de mà i així ajudar la colla en si, podent tenir un espai més ben aprofitat, còmode i endreçat. 

Foto de Andrei Botnari

Comentaris