Crònica de l'actuació a Sant Andreu!

El passat diumenge 19 de Juny la colla castellera de la Garrotxa, els Xerrics d'Olot, es van desplaçar a la capital per realitzar una de les moltes actuacions del tram més ocupat de la colla.

En nombres, la colla no portava el seu màxim, però les ganes de fer castells i poder provar proves importants hi eren, i no van poder parar la colla de fer una molt bona actuació fora de casa.

A diferència d'altres actuacions es va suprimir la ronda de pilars d'entrada i es va començar directament amb els castells. Com a primer castell, els Xerrics van portar una construcció molt sòlida i consolidada, la torre de sis, on el seu objectiu era rodar peces noves per preveure, en un futur pròxim, aquest castell sobre UN PIS MÉS!


Com a segon castell els castellers de terres volcàniques van descarregar un 4d6, molt estable, de nou amb castellers nous que treballaven junts per primer cop a plaça i donaven un bon resultat i molta satisfacció a la colla.


Finalment, com a últim castell, es va descarregar el 3d6 amb agulla, que es va descarregar perfectament, tot i una lleu deformació al descens dels castellers.


A la ronda de pilars de sortida, els Xerrics d'Olot van descarregar un pilar de 5 que va bellugar més del normal però va deixar una bona sensació al acabar l'actuació, i moltes ganes de més!


Els Xerrics d'Olot volen agraïr la participació a la pinya dels castellers de Badalona i la colla jove de Barcelona que sense ells no hagues estat possible l'actuació ni l'agradable ambient que es va respirar durant i després de l'actuació.

La pròxima actuació dels castellers de terres garrotxines és l'actuació a Figueres, una actuació que promet molt, amb grans apiracions i moltes esperances per determinar el futur de la colla.

Pit i amunt Xerrics!




Comentaris