Una setmana decisiva!

Aquest dissabte 7 de Maig el Xerrics d'Olot, conjuntament amb els Vailets de l'Empordà i els Castellers de Cerdanyola, actuaran a la plaça Rector Ferrer per cel·lebrar el 14è Aniversari del Bateig dels castellers de la Garrotxa. 

L'actuació serà a les 18:00h, tot i això, com cada any, els castellers faran una cercavila per animar la gent d'Olot i començar la gran tarda que els espera. En cas de pluja, la cercavila s'anul·larà i l'actuació castellera es desplaçarà al recinte Firal. 

De moment, la temporada 2016 dels Xerrics d'Olot ha estat excepcional amb grans fites, com el 3d7 i i el 4d7, descarregades molt més aviat que altres anys. Aquest canvi radical i positiu en el trajecte de la colla és degut sobretot a la bona participació en les pinyes i el compromís de tots els castellers a l'hora d'assaig i actuacions. 

Cal remarcar, també, la bona coordinació  i preparació als assajos per part de la tècnica,  igual que la col·laboració de cada un dels membres que formen la colla; grallers, percussionistes, castellers, fotògrafs, i membres que aporten un gran esforç perquè la colla tiri endavant... Aquest treball d'equip és el que porta a un millor rendiment i a una molt bona temporada amb nous reptes per tirar endavant, o més ben dit, amunt.

Un d'aquests reptes que la colla castellera de la Garrotxa té en ment és afegir una agulla en una de les construccions més ambicioses que tenen, els castells de set. Aquesta fita, a poc a poc, s'està practicant i visualitzant als assajos en el local dels Xerrics d'Olot. La pròxima actuació castellera, l'aniversari del Bateig, serà una diada important per poder preveure la situació de la colla i plantejar-se el bon futur. 

A enfilar l'agulla! 

Foto d'Andrei Botnari





Comentaris