Excel·lent resposta al dia casteller per la Garrotxa!

El passat diumenge 3 d'Abril els Xerrics d'Olot, colla castellera de la Garrotxa, vam poder acostar el fet casteller a molts indrets de la comarca.


Des d'un principi ja teníem un recorregut molt indicat i detallat i així el vam seguir.:

Vam començar a Besalú i vam seguir el mateix patró a la resta de localitzacions. En tots el pobles, vam portar-hi un pilar de quatre molt ferm, amb cares més veteranes i altres que tots just s'estrenaven i començaven el seu llarg recorregut en una colla castellera. Després del pilar, els Xerrics vam voler apropar el món casteller a tothom i els vam convidar a experienciar el que era formar part d'una pinya, tocar el toc casteller, fer l'aleta o enfilar-se a un pom. Tot i això, a Tortellà també es va descarregar un 3d6 sòlid i sense complicacions. 

A la meitat de l'itinerari, els Xerrics d'Olot vam dinar a Sant Esteve d'en Bas, un dinar boníssim fet per les Arrossades de la Tieta Rosa, així vam poder recuperar-nos i agafar forces per continuar lluint la nostra camisa als pobles que quedaven; Santa Pau i Riudaura.

En la colla volem agrair el gran acolliment que vam rebre en cada una de les parades que vam fer, per part dels ajuntaments per ajudar a organitzar i fer possible la diada, a les entitats, mitjans, etc que van participar en la difusió d'un dia casteller tan especial i finalment al públic, entusiasmat, participador i engrescat, un plaer!

Recordem però, que la temporada tot just comença, els que us hagi picat la curiositat i tingui ganes de seguir el món casteller, i en concret els Xerrics d'Olot us animem a venir als assajos els dimarts de 20:00 i els divendres a les 21:00h. L'Abril se'ns presenta molt mogut a nivell d'actuacions, les més pròximes: 

- Santa Cristina d'Aro, 10 d'Abril
- Sant Jordi, (ATENCIÓ, ACTUACIÓ A OLOT!), 23 d'Abril

Aquesta temporada castellera pot ser molt important per la colla de la Garrotxa, i només ens hi faltes tu! 

#Enfilemlagulla



Comentaris