Els Xerrics d’Olot tornarem a actuar a casa!


El dia 23 d’Abril, a la plaça Rector Ferrer d’Olot, a les 17:30h els Xerrics d’Olot actuarem per celebrar la diada de Sant Jordi.

Entre roses i llibres, la diada de Sant Jordi és un dia per reivindicar els símbols de l’amor i la cultura catalana. És per això que aquest any els Xerrics hem fixat aquesta data per poder-hi realitzar una bona actuació i poder donar més importància al fet català, les tradicions de casa i els valors que comporten els castells.

Cada any, en aquesta data, els Xerrics hi hem fet presència venent roses i llibres a la paradeta, a més a més de la petita actuació que s’hi realitza cada any. Tot i això, aquest any se’ns presenta diferent, no actuarem sols, sinó que anem acompanyats dels Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de l’Alt Maresme! 

La intenció dels Xerrics d’Olot, castellers de la Garrotxa, és portar-hi una molt bona actuació, amb grans castells i sobretot bons projectes per l’aniversari del bateig... que poc a poquet se’ns va acostant i pot presentar moltes sorpreses!

Per part dels Xerrics d’Olot us animem a acostar-vos a la plaça, gaudir dels castells que es faran i viure una diada castellera en un dia tant bonic.

No us ho voleu perdre!

Salut i castells!




Comentaris