AIXEQUEM CASTELLS PER LA GARROTXA

El proper diumenge 3 d’Abril, els Xerrics d’Olot ens passejarem per la nostra comarca, la Garrotxa, per poder acostar el fet casteller a tothom.

Moltes vegades s’ha sentit a parlar dels castells, de les tradicions de les terres catalanes i els valors que pot aportar una colla castellera amb les seves activitats vinculades. És per això que volem acostar al fet casteller a la comarca de la Garrotxa i així tothom pugui gaudir dels castells a casa seva.

Respecte la diada, consistirà en un itinerari (durant tot el diumenge) en les quals es farà una petita construcció i sonarà el famós toc casteller en diverses places de diferents poblacions de la Garrotxa.

Els Xerrics d’Olot, colla castellera de la Garrotxa, convidem al públic a acostar-se, per tal de  tenir la oportunitat d’observar com és un pilar, o  una prova neta, o l'organització d'un castell des de primera fila. A més a més, hi haurà la opció de poder poder provar algun aspecte casteller, ja que en la estona que estarem a les diferents places donarem prioritat a la gent que vol fer fer un petit tastet d’aquesta activitat muntant un taller.

Us hi esperem a tots!

Força, equilibri, valor i seny

#castellers #olot #garrotxa #castells #xerrics



Comentaris