Gran final de temporada...Última crònica de la temporada!

I sí.... ha arribat el final de temporada i per tant també la última crònica de la nostra temporada, amb una molt bona actuació fora de casa i arrodonint la nostra millor temporada de la història. 

Xerrics podem estar ben orgullosos de la feina que hem fet durant aquest any, de fet (sense contar pilars de quatre) no ens ha caigut cap castell i això, evidentment entre altres factors, és una mostra de la feina constant, sacrificant, a vegades frustrant però que ens ha donat tant i que sempre ens treu un somriure. 

Bé... posem-nos a la feina i parlem de la última actuació conjuntament amb els amfitrions, la colla castellera de Figueres, i els Matossers de molins de rei. 

Per començar la diada les tres colles vam portar pilars de quatre simultanis, en el nostre cas dos pilars de quatre que es van mostrar ben ferms durant el seu transcurs. 


Com a primera ronda de castells, els Xerrics vam descarregar un 3d7... sí, un 3d7 fora de casa! Amb cares noves als diferents pisos i amb un moviment tranquil i estable. En podem estar ben orgullosos d'un senyor castell i portat en la última actuació a fora de casa. 


En segona ronda vam optar pel 5d6 que tot i tenir algunes mides menys bones de les esperades vam poder descarregar amb agilitat i confiança. 


Finalment l'últim castell que vam portar a la plaça de davant de l'ajuntament va ser la torre de sis que últimament hem pogut fer-hi bastants canvis i ens ha assegurat poder portar-la a la plaça amb la seguretat necessària. 

En la ronda de pilars, vam descarregar el pilar de cinc on el segon el va celebrar en la descarregada deixant bones sensacions per la colla. 


Com a últim acte totes les colles van aixecar dos pilars de dol pels atemptat de París. 


Finalment volem agrair a la resta de les colles per ajudar-nos a les pinyes i felicitar-los per la gran actuació que van portar...sobretot la colla castellera de Figueres que van aconseguir unes fites molt important per la seva història. Esperem poder tornar-hi a la temporada que ve amb nous objectius, piles renovades i de nou ganes, perquè així podem aconseguir tot el que ens proposem colla!

Felicitats Xerrics... força, salut i castells!
(tot i això penseu que els assajos continuaran els divendres fins l'11 de Desembre, que encara hi ha molt per fer)


Comentaris