Els Xerrics participem al Lluèrnia

Com a novetat d'aquest any els Xerrics d'Olot hem participat conjuntament amb moltes altres entitats al IV Festival de foc i llum d'Olot, el conegut Lluèrnia.
Per poder posar el nostre granet de sorra en la nit del dissabte els castellers de la Garrotxa ja teniem pensat portar uns pilanets i un castell al firal sota el nom de Torres de Nit.
Tot i la costosa preparació i les hores extres que hi vam posar en la vestimenta vam poder lluir d'unes camises il·luminades amb els colors de la colla.

Ens vam dirigir per les fosques, entre les exhibicions del carrer fent una petita cercavila i deu minuts més tard d'arribar a la nostra localització vam aixecar un pilar de quatre brillant el color vermell, un 3d6 amb agulla que es va descarregar deixant una agulla central i finalment un últim pilar de quatre per acomiadar-nos del públic.

Per part dels Xerrics volem agrair la oportunitat d'haver participat en una nit tant bonica i artística; al públic que ens va acompanyar durant la petita actuació a casa i al petit comitè dels castellers que van dedicar hores i hores en pensar la idea, cosir les camises, organitzar els llums... sense ells hagués estat impossible.

A continuació us deixem un link on hi ha els videos penjats a la pàgina web: eldigitaldegirona.com on han fet un muntatge de la nit:

http://www.eldigitaldegirona.com/video-el-festival-lluernia-il%C2%B7lumina-els-carrers-dolot/







Comentaris