Què farem?... Això és cosa teva!

Xerrics ha arribat l'hora, conjuntament amb el fred ja tenim aquí el gran final de temporada i cal fer l'esprint final. 

Ahir, malgrat no tenir prou gent com la desitjada vam realitzar un assaig molt profitós, un assaig que mostra el que podem acabar fent si ens ho proposem. Tots i cada u de nosaltres que estàvem ahir al local ho vam poder confirmar...així que si algú no va poder venir, us convidem a acostar-vos al local aquestes últimes setmanes perquè acabeu tenint un tastet del que pot ser un gran final de temporada.

Ara ja us deixem un petit recordatori de la setmana seguent i així podeu guardar-vos la data al calendari i acabar de gaudir de les diades castellers lluint el color Xerric!

El dissabte 7 de novembre actuarem a Lluèrnia... sí ho heu sentit bé, entre la foscor i les llums de la nit hi alçarem petits castells per col·laborar amb aquesta activitat tant màgica i incorporar-hi una pinzellada castellera pels amant de les altures. Us hi esperem!

El diumenge 8 de novembre, a les 12:00 del matí actuarem amb els Sagals d'Osona, els Castellers de Santpedor i els Minyons de Santa Cristina en motiu de la diada dels amfitrions... ATENCIÓ al canvi de plaça, la plaça de la Catedral de Vic i es surt del consum a les 10:30h. Avisem que pot ser una molt bona diada, amb molts castells bonics, emotius i imposants, no us ho perdeu i apunteu-vos a les llistes!

Com hem explicat en el títol... tot el que ens queda per fer està a les teves mans... vine i acabem aquesta temporada com cal!


Comentaris