Bon assaig i actuació el diumenge!

El passat divendres 2 d’octubre els Xerrics d’Olot vam poder fer un molt bon assaig. Aprofitant el bon número de castellers entusiasmats per practicar i provar coses noves, vam poder realitzar un assaig amb moltes prespectives, no només per l’actuació del mateix cap de setmana a Caldes de Malavella, sinó que també per la gran diada que ens espera a mitjans de mes. Una diada on els Xerrics d’Olot ens agradaria poder-hi portar els nostres castells sostre.

Aquest divendres també vam poder donar camises a set persones més a la colla. Aquests novells van dur a terme la cerimònia de la camisa com tocava i al final tots se la van guanyar.  Felicitats i benvinguts als Xerrics d’Olot! Per acompanyar l'entrega de camises els castellers vam organitzar un sopanet al local del costat, on també hi va haver alguna sorpresa...

Finalment cal recordar que el diumenge ens desplacem a Caldes de Malavella per actuar a la fira de l’aigua, conjuntament amb els Minyons de Santa Cristina, l’actuació és a les 18:00h de la tarda. El bus dels castellers surt a les 16:30h del supermercat consum, tot i això quedem allà una mica abans per organitzar bé els llocs i si fa falta cotxes.

A Caldes de Malavella ens agradaria poder-hi portar tot el que sigui possible i poder demostrar del que som capaços els Xerrics, per tant si tens camisa vine a lluir els teus colors! I si encara no ho ets però tens ganes de viure una diada castellera, apuntat: sense pors, sense dubtes... fer castells està de moda!




Comentaris