Un petit resum de les últimes setmanes!

Aquestes últimes setmanes els Xerrics hem estat molt ocupats fent el que més ens agrada: castells, assajos, celebrant festes, treballant a barraques, divertint-nos, etc.

Primer de tot volem mencionar el pernil que vam sortejar a l'últim assaig a la fresca. Aquest sorteig del pernil es va portar a terme de manera molt eficaç, Cada dia durant els últims assaigs abans de la gran i històrica actuació dels castellers garrotxins es donava una tira de números a cada un que venia a col·laborar en l'assaig. D'aquesta manera un casteller, en Lluís es va emportar un molt bon pernil a casa i ja de pas la colla va fer un sopar de pa amb tomàquet i embotit per donar per acabats els assajos intensos de castells.



Els assajos dels Xerrics d'Olot es van dur a terme tant a la fresca com al local dels castellers  i volem aprofitar per agraïr a cada un dels castellers tant d'Olot com de fora per venir a ajudar per així poder aconseguir els nostres objectius de la temporada: el 4d7, el 3d7, el 5d6, el vano de 5, el pilar de  les escales (emotiu com sempre), els pilars d'entrada... en general unes grans fites per la colla castellera, Xerrics d'Olot. 

També mencionar una part molt important i divertida de les Festes del Tura, les barraques. Com cada any, durant les festes d'Olot els castellers muntem una barraca on servim entrepans i refrescs. Els torns , tot i ser llargs i amb molta feina, van funcionar de manera mol eficient i ràpida. Per això també volem agraïr a la directiva i tècnica de la colla que ho van fer possible, els encarregats de torn que van ajudar en tot moment i als participant de les barraques. Tan si servies, com si cuinaves, com si estaves a la caixa, etc... tothom va treballar de valent. 

Finalment volem explicar la sortida que la colla va fer respecte la mainada dels castellers. Per acabar de celebrar les festes un petit comitè de Xerrics es va emportar a la canalla cap a les fires perquè poguessin gaudir de les atraccions i poder passar una molt bona estona.



Comentaris