Crònica de l'actuació a Caldes de Montbui

El diumenge 13 al matí els Xerrics d'Olot ens vam desplaçar a Caldes de Montbuí per poder viure i actuar en una diada castellera molt agradable.

Les tres colles ens vam reunir al matí per poder gaudir de la cercavila que despertava al poble i els recordava que era un bon dia per anar a veure l'esforç de tots i cada un dels castellers.
Un quart d'hora més tard ens vam enfaixar i amb els pilars de quatre simultànis de cada colla vam donar per començada l'actuació.





Com a primera ronda, els castellers garrotxins vam portar un 4d6 molt estable, de bones mides i amb una cara nova al pis de segons que ho va fer de meravella, felicitats!



En segona ronda els olotins vam descarregar el 3d6, un castell que va mostrar  molt bona dinàmica i que va pujar amb seguretat i confiança.



Finalment com a última ronda de castells els xerrics vam optar per la torre de sis. Aquesta construcció ja l'hem descarregada moltes vegades en aquesta temporada i, malgrat els tremolors, l'experiència dels castellers va fer possible que s'aguantés amb firmesa i es descarregués sense problema.



Per acabar l'actuació vam carregar, saludar i descarregar dos pilars de quatre per acabar de lluïr els colors grana dels Xerrics d'Olot.



Volem felicitar les dues colles amb qui vam actuar conjuntament, els Escaldats de Caldes i els Esperxats de l'Estany per les seves excel·lents actuacions, la seva col·laboració en les pinyes i el seu esperit casteller. També donar les gràcies pel dinar, malgrat la calor, va ser  molt agradable i tots ens vam atipar de valent!


Comentaris