Assajos, pernil i... Festes del Tura!

Ei! Que som dimarts i per tant els castellers avui farem un assaig, d'aquells importants importants....

Si les condicions meteorològiques ens ho permeten l'assaig serà a la fresca a davant de Sant Esteve de 20:00 a 22:00 a la plaça rector Ferrer, en cas de pluja l'assaig es farà al local dels Xerrics d'Olot a la mateixa hora. 

Per cert, avui es rifa el pernil, per tant porteu tots els números que heu anat acumulant... o si encara voleu participar al final de l'assaig d'avui també en repartirem i us pot tocar!

Pel que fa demà tenim assaig extraordinari, com cada any durant la setmana abans de Festes del Tura convidem alguna colla perquè ens pugui ajudar a tancar algunes pinyes i poder portar a l'actuació del dia 6 de setembre els nostres millors castells i poder complir els nostres objectius. Aquest dimecres 2 de 20:00 a 22:00 a l'assaig extraordinari ens acompanyaran els Marrecs de Salt, moltes gràcies per la vostra col·laboració marrecs!

Al final de l'assaig de demà, dia 2 de setembre, hi haurà un pica-pica on tothom hi serà benvolgut. Vinga fem possibles unes Festes "d'altura" inoblidables, només hi faltes tu!

Ah, i recordeu ... fer castells està de moda! 


Comentaris