Un cap de setmana casteller molt complert!

Aquest cap de setmana del 15 i 16 d'agost ha estat molt complert per part dels castellers d'Olot... 
El dissabte 15 vam gaudir d'un molt bon sopar de salses, en el qual l'objectiu era riure, gaudir d'un bon vespre i evidentment, votar la famosa salsa que hi haurà a la barraca dels Xerrics d'Olot a les Festes del Tura per condimentar els boníssims entrepans. Les salses eren totes delicioses, algunes picaven més... altres menys... fins i tot alguna portava un ingredient secret molt comú en terres garrotxines. 

La salsa guanyadora va ser la número 2,  que va guanyar per majoria i amb molt bones crítiques... volem felicitar els cuiners, en Pep Gil i la seva filla Berta Gil i animar-los a posar-se a cuinar per què tot Olot pugui gaudir del seu talent culinari. Tot i això, felicitar la resta de cuiners per les altres salses, tot era molt bo!







L'endemà diumenge 16 els Xerrics d'Olot ens vam desplaçar cap a Roses amb la finalitat de poder ajudar a les dues colles castelleres que actuaven per la seva festa major: els Vailets de l'Empordà i la Colla Castellera de Figueres. Tots vam estar molt impressionats amb les construccions de les dues colles i les volem felicitar pel seus castells tan bonics i espectaculars.
A més a més, vam quedar amb un bon regust casteller gràcies a la "mojitada" dels Vailets de l'Empordà i tant la mainada com els adults vam gaudir d'uns mojitos amb i sense alcohol boníssims i refrescants. Finalment vam fer un mini pícnic a la platja veient els focs artificials.

Cal recordar també que pels Xerrics d'Olot se'ns acosta un mes intens, aquest diumenge 23 actuem amb els Xics de Granollers a Vilanova del Vallès a les 12:00. Per tant sortirem del consum a les 10:00. 

No oblideu tampoc les famoses Festes del Tura, aquest pot ser un gran any per nosaltres i per tant ara és el moment per venir a assaig i demostrar tot el que podem fer per poder portar uns castells excel·lents i un somriure immens a la cara durant totes les festes. Recordeu que els assajos als dimarts són de les 20:00 a les 22:00 al local dels garrotxins, i els divendres de 21:00  a les 23:00 a la plaça Rector Ferrer (si el temps ens ho permet) per assajar a la fresca el conegut pilar de les escales, tant en els assajos dels dimarts com els de divendres es donaran els números pel pernil que es rifa. 

Per acabar mencionem que els Xerrics d'Olot ens desplacem a Edat3 al dijous a la tarda per acostar els castells a la gent gran i fer unes petites explicacions de com funcionen els castells. Una experiència que pot resultar molt agradable i per tant encoratgem a tothom que vulgui que doni un cop de mà. 

En resum, ens esperen moltes coses Xerrics d'Olot... recordeu fer castells està de moda!

Comentaris