Un assaig molt interessant!

Els Xerrics d'Olot el dimarts 18 d'agost vam realitzar un molt bon assaig. Vam començar amb poca afluència però a mesura que va avançar el vespre el local es va anar omplint i vam poder realitzar algunes proves amb cara i ulls. 
L'entusiasme de varis castellers i castelleres va portar a realitzar el repte més gran de la nit, un tres de sis net amb agulla, no complert però si amb molt bones mides i de ben segur amb molt de futur dins la colla grana. 
Cal recordar a tots els castellers que venen a assajar que les seves ganes de viure el "mundillo" casteller fan possible proves que poc a poc poden tenir molt bons resultats i per tant tothom a la colla és important... tan si estàs a la pinya, al tronc, al pom, tocant el toc casteller o organitzant en la colla castellera, entre moltes altres posicions i situacions t'esperem al pròxim assaig a veure fins on podem arribar?  Demostrem tot el que podem fer!


Recordeu també que el pròxim assaig és a la plaça Rector Ferrer a davant de l'església de Sant Esteve de les 21:00 a les 23:00 per assajar a la fresca i practicar el famós pilar de les escales. 

Ahir el vespre també vam votar la samarreta de Festes del Tura que lluirem aquest any a la nostra barraca. Les dissenyadores i guanyadores del concurs han estat la Mercè Masferrer Gil i la Carme Masferrer Gil amb un disseny molt bonic que tothom podrà veure i de ben segur admirar. Moltes felicitats Carme i Mercè tota la colla estem molt contents. També felicitar la resta dels concursants, tots els dissenys eren magnífics. 


Comentaris