Els Xerrics d'Olot anem al Centre d'edat3 d'Olot

El passat dijous 20 d'agost els Xerrics ens vam desplaçar al centre d'Edat3 d'Olot.
Com cada any, el centre, pels volts de les festes garrotxines, decideix acostar algun aspecte de les festes a la gent gran que a vegades no poden gaudir tant fàcilment de les activitats. Altres anys han exposat i parlat sobre el carrilet d'Olot, els geganters... Aquest any el tema principal han estat els castellers, en especial els Xerrics d'Olot la colla castellera que representen les terres garrotxines. 

En primer lloc un petit comitè de castellers es va acostar al centre per donar una breu explicació del "mundillo" casteller i de la seva història, entre l'explicació s'hi incloïen uns vídeos i unes demostracions sobre el vestuari casteller. Més tard se'ns van afegir uns quants castellers més i vam poder fer una petita exhibició dels castells, amb petites estructures com les que faríem en un assaig. 

Va ser una tarda molt agradable tant pels castellers com la gent gran i els treballadors del centre d'Edat3 d'Olot que van poder experienciar una petita pinya i ens van ajudar en les proves que podien. 
Els Xerrics d'Olot ens sentim molt orgullosos de ser part d'aquesta idea per acostar les activitats a la gent gran i va ser tot un plaer deixar-los una petita exposició amb material casteller que podran gaudir fins a finals de Festes del Tura 2015. 

Moltes gràcies Edat3 Olot pel vostre entusiasme i la vostra col·laboració, esperem veure'us ben aviat.



Comentaris