Ei!... actuació, piscina, pica-pica... on anem demà?

Després d'un bon assaig a la fresca, el diumenge 30 d'agost ens desplaçarem a un lloc on ja portem varis anys podent realitzar una bona actuació... Vallfogona del Ripollès!

En motiu a la seva festa major, els Xerrics d'Olot hem pogut fer unes bones actuacions amb l'objectiu de poder portar el fet casteller arreu de les comarques i a més a més poder veure la situació que es planteja per les importantíssimes Festes del Tura. Per tant com ja sabeu és vital una bona afluència a aquesta actuació i no dubteu en venir que es un molt bon dia per gaudir. Aquest any, respecte la resta, actuarem conjuntament amb una altre colla castellera, els Castellers de Mollet i en tenim moltes ganes de poder-nos ajudar mútuament en la pinya i tot el que calgui. 

Pel que fa després de l'actuació hi haurà un pica-pica on tots podrem gaudir. Pels més castellers de tots també tindrem una pantalla on s'emetrà la fantàstica diada de Sant Fèlix i pels més juganers tindrem disponibilitat de la piscina per refrescar-nos.

Esperem veure'us a tots a l'actuació, tant fent pinya, pujant, ajudant a la paradeta, com fent els reportatges o tan sols animant als castellers. 

Es surt des de l'Aldi d'Olot a les 11:15h però és important arribar allà a les 11:00h per poder distribuir-nos de manera organitzada i els que hi volen anar directament us anunciem que s'ha de ser a Vallfogona per començar l'actuació a les 12:00h.

Vinga, recordeu que fer castells està de moda. 


Comentaris