Després d'un bon assaig... que toca demà?

Els Xerrics d'Olot el divendres 21 d'agost vam poder realitzar un molt bon assaig a la fresca, a davant de les magnífiques escales de Sant Esteve. Les proves que vam realitzar van ser de molt bones mides i es van mostrar estables podent donar molt bons resultats per les Festes del Tura, on actuem el dia 5 de setembre amb l'actuació i el dia 6 de setembre realitzant el pilar de les escales.

Aquest assaig ens ha deixat amb un molt bon regust per poder-nos desplaçar el diumenge 23 d'agost a Vilanova del Vallès per actuar de nou amb els Xics de Granollers. L'actuació és realitzarà a la plaça de l'ajuntament a les 12:00h per qui es vulgui desplaçar pel seu compte, tot i això els Xerrics hem quedat al consum a les 10:00h per sortir a les 10:15h cap a Vilanova tots junts. Després de l'actuació hi haurà un pica-pica, els més impacients per dinar els recordem que portin quelcom per menjar.
Vinga castellers, castelleres, músics, públic, seguidors del món casteller... aquesta actuació serà molt bonica de veure i us hi esperem tots allà.

Ah... i recordeu que fer castells està de moda!



Comentaris