Crònica de l'actuació a Vilanova del Vallès

El passat diumenge 23 d'agost els xerrics d'Olot ens vam desplaçar a Vilanova del Vallès a demostrar el que els de la camisa garrotxina érem capaços de fer!

Vam sortir al matí i érem a la plaça amb prou temps perquè els més adormits es fessin un bon cafè mentre els menuts s'instal·laven a la bonica plaça de l'ajuntament conjuntament amb els seus caps de mainada. Al migdia, ben puntuals l'actuació castellera va iniciar.

En primera ronda, els Xerrics, vam decidir mostrar un pilar de quatre, una construcció amb moltes mans experienciades que no va mostrar cap problema.

Pel primer castell vam optar per tirar amunt el 4d6 un castell que portàvem a moltes places i es va presentar com esperàvem, ferm estable i amb bones mides. El vam carregar i descarregar sense cap dificultat ni imprevist amb cares noves a la pinya i al pom de dalt, on s'estrenava una alegre acotxadora..

En segona ronda vam descarregar el 3d6 un castell molt segur i amb bon futur cap al 3d7 que els garrotxins esperem amb tantes ànsies després del bon regust de l'actuació de Salt.


Per acabar la ronda de castells, els olotins vam fer la torre de sis, amb una estructura una mica diferent de la de Salt però amb la mateixa gràcia i agilitat. 


A la ronda de pilars de sortida els Xerrics d'Olot vam tirar dos pilars de quatre i dos pilars de tres nets molt sòlids i confiats que van saludar la plaça tot lluint els colors de la camisa.



Finalment i aprofitant l'avinentesa i el bon ambient casteller que fluïa a la plaça els xerrics vam fer una prova de 3d7 fins a la creuada de dosos per poder fer una prova de pinya amb cara i ulls respecte les famoses Festes del Tura d'Olot.



Després de l'actuació hi va haver un pica-pica per alleugerir-nos el llarg viatge i ens en vam tornar cap a les terres volcàniques. Pel que fa els nostres companys castellers, els Xics de Granollers, els volem felicitar per la gran actuació i la prova de soca tant brillant que van poder fer al final de l'actuació. A més a més agrair-los l'ajuda a les pinyes i la bona diada que vam passar, esperem tornar a actuar amb vosaltres ben aviat! 

Comentaris