Castells com a extra-escolars?

S'acosta l'inici del curs escolar, i els pares i mares comencen a pensar en quines extra-escolars poden ser adequades pels seus fills.

Des de Xerrics d'Olot volem explicar què són els castells i què poden aportar a la mainada.

Els castells és una tradició amb més de dos-cents anys d'antiguitat, són declarats patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO i és una tradició fortament arrelada al territori.

En ella, i per a la mainada, s'hi desenvolupen els exercicis de psicomotricitat obvis i inherents a aquesta activitat, però també s'hi adquireixen uns valors a vegades no tan visibles, però sense dubte, tant o més importants: el treball en equip, les relacions intergeneracionals, la comunicació, el sentiment de pertinença a un grup humà, la joia de gaudir d'un objectiu després d'haver treballat per aconseguir-lo, etc...



Pares i mares, si penseu amb les extra-escolars dels vostres fills, penseu en Xerrics d'Olot, no només fem castells, també sortides a caminar, acampades, colònies, i altres activitats que faran gaudir els vostres petits i no tan petits, i de forma totalment gratuita!

La temporada de castells acostuma a ser diferent de l'any escolar, acostumem a començar pels volts de finals de gener, i acabem la nostra activitat a principis de desembre, amb dues setmanes de vacances al pic de l'estiu. El fet que algú s'incorpori pels volts del començament del curs escolar, no suposa cap problema, si no més aviat al contrari, un avantatge per tal de començar a crear vincles que de ben segur es reforçaran a l'inici d'una nova temporada.

Estem situats al centre d'Olot, a l'avinguda Reis Catòlics 5, d'Olot, i els assaigs són els dimarts de 20:00 a 22:00 i els divendres de 20:30 a 23:00.

Si voleu fer gaudir els vostres fills, penseu en Xerrics d'Olot, FER CASTELLS ESTÀ DE MODA!!


Comentaris