Només queden tres assajos abans d'anar a Salt

Xerrics, queden tres assajos abans d'actuar a la diada castellera dels Marrecs de Salt. Una diada que, cal remarcar, cada any és històrica tant pels amfitrions com pels castellers que són convidats en aquesta magnífica plaça.
Fa només dos anys els Xerrics d'Olot hi vam descarregar el nostre primer castell de set, el 3d7 que vam repetir l'any passat amb la mateixa emoció. Eren els castells de set més matiners de la temporada... aquesta temporada però ens hem adelantat i el set més matiner va ser el tres de set que vam portar a la rambla de Figueres, tot i això, per la diada de Salt cal preguntar-nos "tenim ganes de sets?" jo diria que la resposta és molt clara, així que Xerrics tots a assaig, el diumenge 26 pot ser un gran dia!

3d7 més matiner de la temporada 2015 dels Xerrics d'Olot a Figueres
A continuació deixem la informació sobre els horaris i la ubicació de la diada castellera de Salt al diumenge 26 de Juliol:


  • Hora de sortida (del supermercat consum): 10:20h
  • Hora d'inici de l'actuació: 12:00h
  • Lloc: Plaça President Lluís Companys, 17190 Salt
  • Colles Castelleres: Aquest any els Xicots de Vilafranca, els Castellers de Terrassa i els Xerrics d'Olot acompanyem els Marrecs de Salt en la seva diada. 

Comentaris

Anònim ha dit…
a més a més, el primer intent que fem, serà segons coordinadora de colles castelleres de Catalunya, l'intent número 1000, t'ho perdràs? ...