Molt bon assaig abans de l'actuació de Salt!

Molt bon assaig abans d'actuar a Salt.

El passat divendres els Xerrics d'Olot vam poder realitzar un assaig molt profitós. En vista a l'actuació del diumenge 26 de Juliol amb els Marrecs de Salt, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Terrassa, la colla garrotxina vam convidar els Vailets de l'Empordà perquè ens poguessin ajudar a lligar algunes pinyes abans de la gran actuació. Cal dir que els resultats que vam tenir van ser espectaculars amb unes proves de castells molt bones, per això volem agrair a tots els castellers que van passar ahir a assaig i van fer-ho possible. 
Després de l'assaig hi va haver un pica-pica on vam acabar de gaudir de la convivència castellera!

Pel que fa els Vailets de l'Empordà els hi volem donar un especial agraïment per venir des de les seves terres a Olot per donar-nos un cop de mà, va ser un gran ajut i sense ells no ho haguéssim aconseguit, per tant moltes gràcies i esperem poder ajudar-vos en el futur, al mateix temps que mantenir una bona relació entre les colles castelleres i fer-nos pinya sempre que puguem. 

A continuació us deixem el cartell, realitzat per una castellera dels Xerrics d'Olot, la Mercè Masferrer, que ens anuncia l'actuació de Salt, per tant qualsevol que vulgui gaudir d'una diada castellera, qualsevol fanàtic del "mundillo" casteller us esperem a les 12:00 a la plaça President Lluís Companys.


Comentaris