Després d'un divendres diferent...Avui tots a assaig!

El passat divendres 3 de Juliol els Xerrics d'Olot van realitzar un assaig diferent...

En primer lloc un grup es va desplaçar a a Vic a acompanyar els sagals en un assaig important de cara preparar la seva actuació de festa major. Els van rebre molt bé i el tracte va ser molt cordial, els hi desitjem que l'actuació els hi vagi molt bé, i que en vista del bon assaig que van realitzar de segur que serà així.

Pel que fa la mainada de la colla també van tenir un divendres amb novetats. Al principi van realitzar un assaig de mainada on van poder practicar i polir alguns poms i començar a familiaritzar els novells amb el món casteller. Cap al final d'aquest assaig van acabar muntant una pinya i un petit pilar. Un cop van acabar l'assaig, alguns adults, que voluntàriament es van quedar per ajudar, els van preparar un bon sopar i finalment hi va haver sessió de cinema i unes colònies improvitzades on tothom va gaudir molt.

Per part de la colla castellera es vol agraïr els castellers que es van desplaçar fins a Vic, també als sagals per convidar-los en el seu assaig i finalment al petit grup que van quedar-se a Olot per ajudar la mainada tant durant l'assaig com a la nit i l'esmorzar de l'endemà.

Finalment però cal dir que avui som dimarts i dons ja sabreu que toca, enfaixar-se i fer castells!

Comentaris