Després de l'actuació de Salt comencen les vacances... l'acampada i costellada!

Xerrics per el primer cap de setmana d’agost, com que ja estarem de vacances, hem preparat un seguit d’activitats que comencen el 31 de juliol amb una caminada que ens portarà d’Olot a Les Planes d’Hostoles, el dia 1 i 2 d’agost tindrem acampada a Les Planes al càmping L’Alguer, i per rematar el cap de setmana, costellada al mateix càmping!

Anem per pams... La caminada l’encetarem al Parc de Les Mores, (més conegut per parc espunya), des d’allà pujarem fins La Fageda d’en Jordà passant pel Triai amunt, passarem per la Cooperativa de La Fageda per arribar a Sant Miquel Sacot, i vorejar el volcà de Santa Margarida, i des de Collellmir baixar fins a Santa Pau. Al bonic poble veí esperem fer dinar i reposar, i després enfilar cap a Santa Maria de Finestres per gaudir de les vistes i fer parada i fonda, o sigui bivac, així acabarà el primer dia de la caminada. L’endemà baixarem a Sant Aniol de Finestres, esmorzarem i pujarem fins a Les Encies al terme municipal de Les Planes per enllestir el tram final de la caminada d’enguany, pensem arribar a Les Planes a l’hora de dinar i estar tota la tarda a la piscina. Cal recordar que ens hem de preparar tot l’avituallament, tant els dinars com el sopar de la caminada, i portar roba i calçat còmode per la caminada, i una capelina que esperem no fer servir. Les tendes, sacs de dormir i demés ens ho portaran al final del primer dia i ens ho recolliran al matí del segon, així doncs per caminar porteu d’indispensable i estalvieu pes.

L’acampada començarà dissabte dia 1 d’agost, ja tenim un grapat de castellers de la colla que organitzarà cotxes i gent per baixar a Les Planes a mig matí i plantar el campament, hi ha piscina així que porteu banyador i tovallola, i el dinar de dissabte. 

La costellada es farà el diumenge dia 2 d’agost a la zona de barbacoa del càmping on estarem acampats, podeu arribar de bon matí els que no sigueu ja allà, tranquils que us trobarem feina. El menú de la costellada: amanida, carn costelles incloses, si no, no seria costellada, i postres, pel preu de 6€ inclou obligadament la piscina així que aprofiteu i porteu banyador i tovallola per aprofitar-la.


Esperem passar-ho molt bé, fer colla i gaudir-ho al màxim, no hi falteu!

Cal avisar abans que veniu a l'acampada o costellada i per tant us demanem que com més aviat possible ho sapigueu o bé informeu el president de la colla o confirmeu l'assistència en l'enllàç que teniu a continuació, moltes gràcies: www.ves.cat/me95



Comentaris