Crònica de l'actuació a Malgrat de Mar

Aquest dissabte 11 de Juliol els Xerrics d'Olot vam anar a actuar a Malgrat de Mar acompanyats dels Xics de Granollers i els Castellers de l'Alt Maresme. Vam arribar a la plaça a les 19:15 i un quart més tard va començar una molt agradable actuació castellera.


A l'inici els Xerrics d'Olot vam alçar un bonic pilar de 4 molt estable i que portàvem temps preparant. 



En primera ronda els Xerrics d'Olot vam realitzar un 3d6 ben rodó, cal mencionar que degut a certes circumstàncies portàvem un pom una mica diferent, tot i això l'experiència de cada un dels castellers va poder assegurar un molt bon castell.


En segona ronda vam intentar una torre de sis. Malauradament un cop l'acotxadora estava col·locada es va decidir desmuntar, deixant la ronda amb un intent desmuntat de torre de sis. 


En l'última ronda els garrotxins vam voler fer el tres de sis amb agulla que es va realitzar sense cap complicació important i es va descarregar amb facilitat.


Finalment els Xerrics d'Olot vam alçar, simultàniament amb els Xics de Granollers, un pilar de cinc on hi debutava l'enxaneta que el va descarregar amb lleugeresa i seguretat. I pels més novells dos pilars de tres nets.


Al final de l'actuació hi va haver un molt bon entrepà i un refresc amb l'acompanyament d'una mica de música on els més menuts van poder ballar. 
De part de tots els Xerrics d'Olot volem agraïr a les colles castelleres pel magnífic ajut en les pinyes, al públic acollidor i la mainada de les colles que van ajudar en l'enunciament dels castells per megafonia, va ser un vespre molt agradable. 






Comentaris