Crònica de l'actuació de l'aniversari del Bateig

Els Xerrics d'Olot celebraven el dissabte 9 la Diada de l'Aniversari del Bateig, acompanyats dels Vailets de l'Empordà i els Castellers de Santpedor.

Els Garrotxins arribaven a aquesta cita en un bon estat de forma i mostra d'això és que per segona vegada a la història de la Colla es va intentar portar un castell de set plantes per aquestes dates.


Els de la camisa grana actuaven en primera ronda, i després de la ronda inicial de pilars de quatre conjunts, on aixecaren un bon pilar de quatre, atacaren el quatre de sis amb l'agulla, una construcció que no s'aixecava des de feia dues temporades, i que va mostrar bones mides i es va executar de forma molt correcte.

Pd4 inicial:

Primera Ronda: 4d6a

A la segona ronda, els Xerrics es plantejaven el tres de set, un castell que està donant excel·lents resultats als assaigs i que porta un bon bagatge de les dues temporades anteriors, però que per dues vegades no va mantenir unes mides correctes a plaça i s'hagué de desmuntar. S'optà per aixecar el tres de sis al seu lloc. Un tres de sis molt còmode i estable que no va presentar cap dificultat.


La torre de sis era l'últim castell que aixecaven els granes, una torre que aquest any estan portant a totes les actuacions i que mostra bon rendiment i resultat.


Finalment es tancava l'actuació amb un bon pilar de cinc, ferm, estable, que es descarregava per quarantena vegada consecutiva.



Galeria de fotos:


Comentaris