Crònica de l'actuació a Mollet del Vallès

Els Xerrics d'Olot actuaven el diumenge 26 a Mollet del Vallès. En aquesta ocasió es veien acompanyats pels Castellers de Solsona, que s'apuntaven pd4, 3d6, 3d6a, pd4ps, p4, i pels amfitrions, els Castellers de Mollet, que descarregaven pd4, 4d6a, 3d6a, 3d6ps, pd4, firmant d'aquesta forma, totes dues colles, unes bones actuacions.


Els de la terra volcànica en el seu desplaçament plantejaven una actuació còmode, però alhora amb aires de proves de castells de set, per tal fi, tan el tres com el quatre s'enlairaven amb els castellers de pis de terços a la posició de segons. La resposta tant del tronc com de la pinya es mostrà excel·lent, i aquests dos castells es descarregaven sense cap problema.


En tercera ronda, es plantejaven la torre de sis, una torre realitzada sense els dosos habituals, i s'hi col·locaven castellers habituals de pisos de quarts, això, i el fet de ser a principis de temporada, comportà una torre una mica més bellugadissa de l'habitual, que s'hagué de treballar una mica més per descarregar-se, però que donà una bona satisfacció de cara a futurs castells més ambiciosos.

A l'entrada els Xerrics hi realitzaven un solvent pd4 saludat amb novetats a la posició d'enxaneta, i a la sortida el pd4 saludat escollit cercava acomodar el segon del pilar de cinc a la pinya, que es mostrava còmode i ferm. Darrera d'aquest últim, s'aixecaven tres pilars de tres nets per tal de treballar castellers per futures actuacions.

Pd4 inicial:

Primera Ronda: 3d6

Segona Ronda: 4d6

Tercera Ronda: 2d6

Pd4 final:

Pilars extres: 3pd3n:

La propera actuació serà el Bateig, a la plaça Rector Ferrer d'Olot a les 18:00, on hi vindran els Castellers de Santpedor i els Vailets de l'Empordà.




Comentaris