Números del sorteig del Creuer 2014

Els Xerrics d'Olot, en acabar la seva actuació del Pilar de les Escales, van realitzar el dia 7 de setembre el sorteig d'un creuer per la mediterrània.

Es van treure 3 números candidats al viatge. Durant un mes, hi haurà temps que la persona que tingui qualsevol dels números el presenti per tal d'adjudicar el premi, cas que el primer número no sortís, el premi passaria al segon número, i si no aparegués el segon, passaria al tercer número. És possible que qualsevol dels propietaris d'un dels tres números es manifesti abans de la finalització d'aquest mes, i a la finalització del mes s'adjudicarà el premi.

Els números candidats són els següents:
1r número:    4174
2n número:   3014
3r número:    1987

Si a la finalització del mes no aparegués cap número es procediria a un nou sorteig, per tant, no us desfeu de les butlletes fins que hi hagi el premi adjudicat i publicat.

És podrà posar en contacte amb l'agencia de viatges Olot Viatges situada a la plaça Rector Ferrer 5, amb telèfon 972269111 i web www.olotviatges.com, o bé a través del número de telèfon de la Colla: el 650177701 (Ester).



Comentaris