Tornen els Assaigs a les Escales

Com cada any, i de cara a preparar millor les nostres dues actuacions de les Festes del Tura, alguns dels assaigs els traslladem a la Plaça Rector Ferrer d'Olot, davant de l'església de Sant Esteve.

Una altra de les raons perquè traslladem els assaigs a aquest indret és per acostar les nostres construccions a tot aquell no ho hagi viscut mai, i vulgui apropar-se a sentir-ho i a fer-nos un cop de mà. Per incentivar aquest mutu profit, els assaigs a Sant Esteve es premien amb números pel sorteig d'un pernil, que s'entreguen a tot aquell que participa durant tot l'assaig i que es sorteja el dia 2 de setembre entre els presents que hi hagi a plaça en finalitzar l'assaig, per allà les 23:15.

En aquests assaigs s'hi preparen la pujada del Pilar de les Escales, un preciós pilar caminat que s'enfila per les escales de l'església fins a l'últim replà de l'entrada, així com també els nostres castells de l'actuació de Festes del Tura, el tres i el quatre de set, i algun altre encara per definir però que segur que no decepcionarà...

Us convidem que vingueu i participeu de la festa que són aquests, els vostres castells.

Assaigs a Sant Esteve: 
Divendres 22 i 29 d'agost de 21:00 a 23:00 i el dimarts 2 de setembre de 20:00 a 22:00. 
En cas de pluja es trasllada al local, a l'avinguda reis catòlics, (antiga hidroelèctrica).







Comentaris