Caminada, acampada, costellada, o tot a la vegada?

A Xerrics estem de vacances de Castells fins el 12 d'agost, però mentrestant estem molt actius en el front social. Ahir vam poder gaudir de valent, un altre cop, al Talent's Show, i aquest cap de setmana es presenta mogudet, amb la Gran Caminada, l'acampada i la costellada... Què preferiu?




Caminada xerrica 2014


Durada: 3 dies  2, 3, i 4 d’agost 2014

Trams: 4

Dia 2 d’agost, 
Tram 1: de Sant Privat fins a Coll de Bracons
Quedarem al local a les 8h per anar fins a Sant Privat amb cotxe, des d’allà pujarem pel camí de les olletes fins a arribar a Santa Magdalena, per pujar o vorejar el Puigsacalm (a triar pels participants). Passat el Puigsacalm, baixarem per la Font Tornadissa, per arribar a Coll de Bracons a migdia aproximadament.

Tram 2: Coll de Bracons, Falgars fins La Salut.
Des de Coll de Bracons ens enfilarem per la serra de Llancers per endinsar-nos a la fageda de la Gravelosa, una vegada travessada arribarem al Pla de Falgars que travessarem per arribar a la Braseria El Coll, entre 5 i 6 de la tarda, allà recollirem els estris d’acampar, que ens portaran, per arribar-nos fins a la pineda de La Salut on farem nit-vivac (cal deixar els estris preparats perquè ens els puguin acostar).

Dia 3 d’agost
Tram 3: La Salut, Coll de Condreu, el Far, Les Planes.
Una vegada recollit el vivac-pernocta, sortirem direcció a Coll de Condreu, passarem pels encantats i una vegada arribats al coll, deixarem les tendes i els sacs, recollirem les viandes per arribar-nos fins el Far on hi descansarem. Una vegada descansats baixarem per Santa Anna el single del Far, per arribar a la Xuriguera, per tranquil·lament, baixar per pista forestal i arribarem a Les Planes d’Hostoles on ens esperaran al Càmping L’Alguer, per la costellada xerrica i descansar tota la tarda (a la terrassa del bar).

Dia 4 d’agost.
Tram 4: Les Planes, Les Encíes, Sant Aniol, Mieres.
Sortirem al matí per enfilar el corriol que ens portarà a Les Encíes. Arribats allà començarem a baixar fins a Sant Aniol de Finestres per corriols i pistes on descasarem per seguir fins a Mieres, on ens recolliran.


Tram 4 (variant): Les Planes, Olot
Sortirem de Les Planes per arribar a Cogolls i enfilar cap a Fontpobra per baixar fins La Fageda d’en Jordà, allà triarem acabar d’arribar o esperar que ens recullin.

Entre trams ens portaran avituallament, els estris necessaris pel tram així com ens portaran i ens tornaran segons el tram que volem fer.
 


Acampada al Càmping L’Alguer de Les Planes d’Hostoles.



Sortida: dia 2 des del local a 2/4 de 10 del matí.
Tornada: dia 4 tarda.
Preu: 5,50€ dia/persona aprox.
Cal portar sac de dormir, tenda, màrfaga, estris personals, roba, etc. Hi haurà piscina.


Costellada xerrica 2014



Dia 3 d’agost al Càmping L’Alguer de les Planes d’Hostoles
Es pot arribar durant tot el matí
Preu: 5,00€


S'ha de comunicar al telèfon de la presidenta a quines activitats es participarà al més aviat possible!
Gràcies
 

Comentaris