Anem a Salt amb molta set de set!!

L'any passat a la nostra visita a Salt descarregàvem el nostre primer castell de set de la història, i vam tenir un final de temporada memorable descarregant-ne alguns més de forma molt solvent i amb canvis de gent entre alguns d'ells.

Aquesta temporada es va començar amb molta empenta i il·lusió, potser amb la creença que els castells de set ja s'havien conquerit de forma eterna, però algunes baixes, diades llunyanes, i alguna manca d'assistència ens va tornar a col·locar al lloc de les colles petites que necessiten treballar contínuament per engrescar la gent. A aquell lloc on alguns assaigs no s'ha pogut treballar segons quins castells per falta d'algunes persones.

Aquest temps ha tornat a passar, la gent s'ha tornat a engrescar i veu possible el que sempre ha estat al nostre abast, potser per la proximitat de Diades importants, potser perquè algunes peces clau s'estan recuperant, o potser perquè algunes persones que no sempre hi eren presents tornen a creure que la seva presència no només ajuda, sinó que és imprescindible per créixer com a colla.

Als darrers assaigs s'han vist proves de 3d6 net, 4d6 net, 2d6, pd5 saludats, 5d5 nets, i s'ha començat a provar la planta del 7d6. S'ha vist enlairar un 3d7 fins a quarts, amb una pinya minúscula de baixos, crosses, contraforts, agulles i primeres mans, i altres coses que millor veure-les en directe...

Només ens faltes tu per poder descarregar, per primera vegada al local, el 3d7 amb la pinya composada només per gent de la Colla!

I com no, les nostres Gralles i Tabals per donar vida a tot plegat!

Per què no vens i ho vius en directe?

Divendres amb molta puntualitat, l'assaig començarà a les 21:00, o a les 20:30 si realment sou devots d'aquesta Colla.

Us hi esperem!




Comentaris