Shopping Nit

El dissabte 14 pel Shopping Nit, la comitiva de castellers iniciarà la seva ruta a les 20:15 a la plaça Catalunya. El recorregut prosseguirà a la plaça Rector Ferrer, després cap a la plaça del Conill, plaça Móra (font de l'Angel), i acabem novament a la plaça Rector Ferrer.

El diumenge, els que es desplacin a Talaixà tenen dues opcions, els més valents i esportius, començaran la caminada des de l'aparcament nou que hi ha després de la barrera de després de l'Hostal de Sadernes. Aquí tothom hi arribarà amb els seus mitjans. Els que no puguin (o no vulguin) caminar tant, s'ha quedat a les 8:15 a l'aparcament del Consum d'Olot, des d'on es sortirà amb vehicles que retallaran part del camí. A Talaixà es farà alguna construcció per celebrar l'estrena del refugi i el Centre Excursionista d'Olot convidarà els Xerrics amb un dinar de muntanya. Molt important, cal portar la roba de plaça a la motxilla.

Per acabar, el divendres 20 anem a fer assaig a Vic, per ajudar els Sagals. L'hora de trobada serà les 20:15 al Consum. Qui hi vulgui anar pel seu compte, l'assaig es farà a la plaça Major de Vic, i els Sagals ens obsequiaran amb una mica de sopar.


 

Comentaris