Crònica del Catalans Want to Vote i la XXVII Diada de les Puntaires

Diumenge els Xerrics d'Olot van realitzar l'actuació per la celebració de la XXVII Diada de les Puntaires i també per la campanya Catalans Want To Vote, activitat realitzada a vàries capitals europees i a moltes ciutats catalanes simultàniament per les Colles Castelleres Catalanes per manifestar el dret que un poble pugui expressar la seva opinió sobre el seu futur.


La colla local en aquesta ocasió actuant en solitari, a les 12 en punt, hora escollida per tal que totes les colles iniciessin les seves actuacions, va aixecar un pilar de quatre d'inici, un pilar solvent de castellers experimentats que van desplegar una pancarta amb el lema Catalans Want To Vote alhora que saludaven el pilar.


Els castells escollits per aquesta ocasió van ser el tres de cinc net, el quatre de cinc net i la torre de cinc neta. Castells, tots ells, aixecats amb molta solvència.



Finalment es va aixecar un pilar de quatre de comiat, que també es va mostrar molt estable i que es va saludar al públic present, acabant d'aquesta manera l'actuació en un ambient molt festiu i de molta afluència de públic.


Comentaris