Crònica de l'actuació a Talaixà

El diumenge els Xerrics ens vam desplaçar fins a Talaixà per assistir a la inauguració de la Casa de Talaixà del Centre Excursionista Olot.


Al voltant de 180 persones van fer camí des de Sadernes fins a aquell bell indret amb les motxilles a l'esquena, i un clima molt agradable. Una vegada allà, els membres del CEO van realitzar un petit homenatge a les persones que han fet possible aquella reconstrucció, repassant la història i els fets que ho precedien i tot seguit es va donar pas a l'actuació castellera.

Es va obrir l'actuació amb un pilar de quatre:


A continuació es va enlairar un tres de cinc net molt estable:


Després es va optar per aixecar una torre de cinc neta:


I finalment, un pilar de quatre saludat va servir perquè la gent fes pinya al voltant de la construcció:


Després dels castells, la magnífica organització de la mainada del CEO, ens tenia preparat un dinar amb amanides, macarrons, botifarres, meló, síndria, cafès i sucs de nous verdes per fer la digestió. Dinar per gairebé dues-centes persones, i amb l'afegit de fer-lo a la muntanya. Per treure's el barret!

Des de Xerrics volem felicitar la gent del Centre per oferir-nos la possibilitat de compartir aquests moments tan agradables, per la magnífica organització, i per aquesta mainada que asseguren un futur brillant a l'entitat.



Comentaris