S'acosta el Bateig

Estem a poc més de tres setmanes del Bateig de Xerrics, una diada molt nostre on celebrem el dia que vam estrenar-nos oficialment a plaça com a Colla Castellera. 

La temporada passada va ser la primera en la qual s'aconseguia descarregar el 3d7 que tantes ganes i esforços ens havia costat, i no només es va descarregar de casualitat en una ocasió, va quedar palès el treball que havia realitzat la colla i es va descarregar en tres ocasions més, a les quals hi vam sumar descarregar un 4d7, a més de varis pd5.

Es va començar a treballar de cares a poder presentar un 5d7 i també un 2d7, sense descartar la possibilitat del 3 o el 4d7 amb l'agulla, i la veritat és que la gent està responent amb intensitat a aquesta possibilitat. 

Avui dijous tenim assaig de 20:30 a 23:00, el proper dimarts assaig normal, el dimecres de Sant Jordi una petita actuació davant del nostre públic, el següent divendres assaig normal, i a la setmana següent assaig normal el dimarts i el dimecres 30 d'abril en comptes del divendres perquè la gent pugui aprofitar el pont del dia del treballador i finalment, els dos assaigs de la setmana abans del bateig. En definitiva, cinc assaigs i l'actuació de Sant Jordi abans del Bateig.

És importantíssima la presència del major nombre de castellers a assaig aquestes dates si volem fer de nou un pas endavant i presentar els nostres millors castells a la ciutat d'Olot.

Seguim tenint set de set??

 

Comentaris