S'acaben les vacances

Feliç any nou Xerrics!



Després de fer cagar el Tió, celebrar les festes de Nadal amb les seves Quines, dinars i sopars, menjar molts torrons, i acomiadar-nos del 2013 i donar la benvinguda al 2014, ha arribat el moment de començar a pensar en tornar-nos a enfilar els uns a sobre dels altres, a pressionar-nos les esquenes, a millorar el nostre equilibri, a sentir les gralles i tabals...

En definitiva, ha arribat el moment de tornar a fer castells, d’enlairar els sets que vam aconseguir descarregar per primera vegada i de forma repetida, la temporada passada, i de tornar a gaudir d’aquestes meravelloses sensacions que proporciona el fet casteller, a petits, mitjans i grans.

Divendres dia 24 comencen els assaigs dels divendres, a dos quarts de nou s’inicia l’assaig per mainada i castellers novells, fent així que aquests puguin incorporar-se amb més seguretat i coneixements als assaigs generals, tot i que tothom que vulgui hi pot assistir si així ho desitja.

A les nou del vespre comença l’assaig general per tots els castellers, com sempre, i l’hora de finalització, sense variacions, serà les onze de la nit.



Comentaris