S'acosta la Diada i tenim canvi d'assaig

Ja només falten una mica menys de dues setmanes per la Diada dels Xerrics. D'ençà que vam descarregar el 3d7, el 4d7 i el pd5 per Festes del Tura, hem tingut temps de recuperar-nos, de descansar, i de seguir treballant per aixecar bons castells per la Diada.

Han passat moltes coses en aquests dies. L'Ona ha marxat ha estudiar a Anglaterra, deixant-nos el record dels seus grans castells i la seva companyia. Una gran salutació Ona! Hem sentit en més d'una ocasió "quints amunt" a assaig. Hem fet grans proves netes del tres, del quatre, del cinc, alguna torre que podria arribar a sorprendre algun despistat, etc, però també hem trobat a faltar una mica més de gent. Els castells que vam aixecar per Festes són fruit del treball de molta gent, no només d'alguns que pugen, i volem poder tornar a reivindicar-nos per la nostra Diada.

Seguirem treballant aquests dies per arribar en la millor forma possible i tornar a sorprendre Olot i l'afició castellera.

Dimarts 8 i divendres 11, els assaigs seran a l'horari habitual. El divendres 11 farem entrega de camises als nouvinguts després de l'assaig. La setmana següent tenim un canvi, no farem assaig el dimarts dia 15, en el seu lloc assajarem el dijous dia 17 i vindran els Marrecs de Salt a ajudar-nos en els nostres propòsits. El divendres 18 horari normal.

Finalment, el dissabte 19 farem l'actuació de la Diada dels Xerrics a la plaça Rector Ferrer a les 17:30, juntament amb la Colla Castellera de Figueres. 


Comentaris