Sorteig d'un Creuer dels Xerrics d'Olot

Els Xerrics d'Olot, van realitzar el dia 8 de setembre el sorteig d'un creuer per la mediterrània, en acabar la seva actuació del Pilar de les Escales.

La Colla ha estat venent butlletes amb quatre números a un euro per tal de poder fer front a les despeses que es generen en moure un grup tan nombrós de gent a l'hora de fer castells arreu del territori.

El funcionament és el següent, per tal d'afavorir que surti un número premiat, es van treure 5 números candidats al viatge. Durant un mes, hi haurà temps que la persona que tingui qualsevol número el presenti per tal d'adjudicar el premi, en cas que el primer número no surtis, el premi passaria al segon número, i així successivament fins a arribar al cinquè número. És possible que qualsevol dels propietaris dels cinc números es manifestin abans de la finalització d'aquest mes, però només quan finalitzi el mes, passarà el torn al següent número de la llista del que no s'hagi presentat.

Els números candidats són els següents:

1r número:    0333
2n número:   6740
3r número:    7420
4t número:    6275
5è número:   7357

És podrà posar en contacte amb l'agencia de viatges Olot Viatges situada a la plaça Rector Ferrer 5, amb telèfon 972269111 i web www.olotviatges.com, o bé a través del número de telèfon de la Colla: el 650177701 (Ester).


Comentaris